Template:PD-Polishsymbol/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи според Член 4, став 2 од Законот за авторското право на Република Полска од 4 февруари, 1994 (Dz. U. z 2021 r. poz. 1062 со подоцнежни измени) „нормативните закони и нивните нацрти and како и државни документи, материјали, знаци и симболи не подлежат на авторски права“. Затоа се смета дека оваа слика е пуштена во јавна сопственост. Меѓутоа постојат извесни употреби на оваа слика кои во Полска се регулирани со други закони.
Herb Polski.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Polishsymbol}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Polishsymbol}} instead!