Template:PD-ROC-Traffic Signs/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Ова слика на сообраќаен знак или сигнал е од Член {{{Article number}}} од Регулативите за утврдување на сообраќајните знаци и линии за означување објавени од Министерството за транспорт и комуникации и Министерството за внатрешни работи на Република Кина-Тајван, кои не подлежат на авторски права согласно Член 9 од Законот за авторското право на Република Кина-Тајван.
PDF извор: [1] (2007-09-17), [2] (2006-12-13), or [3] (2003-09-24)
Големина: 150%

Flag of the Republic of China
Autoroute icone

English | македонски | português do Brasil | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-ROC-Traffic Signs}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-ROC-Traffic Signs}} instead!