Template:PD-RusEmpire/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Dit werk bevindt zich in het publiek domein in Rusland volgens artikel 1256 van het Burgerlijk Wetboek van de Russische Federatie.

Dit werk werd gepubliceerd op het territorium van het Russische Rijk (Russische Republiek) behalve voor gebieden van de Grootvorstendom Finland (Великое княжество Финляндское) en Congres-Polen (Царство Польское) voor 7 november 1917 en werd niet heruitgegeven in de 30 dagen na de eerste publicaties op het grondgebied van Sovjet-Rusland of andere landen.

De Rusland (voorheen Russische Socialistische Federatieve Sovjetrepubliek) is de historische erfgenaam maar niet de rechtsopvolger van het Russische Rijk.[1][2]Gebruik indien mogelijk {{PD-Russia}} of {{PD-old-100}} in plaats van dit sjabloon.

This work is in the public domain in the United States because it was published (or registered with the U.S. Copyright Office) before January 1, 1923.

Flag of Russia

Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{PD-RusEmpire}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-RusEmpire}} instead!