Template:PD-Saudi Arabia/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост Оваа слика е за прв пат објавена во Саудиска Арабија и сега е во јавна сопственост поради тоа што авторските права за неа се истечени по законот на Саудиска Арабија. Ова дело задоволува едно од следниве услови:
  • Ова е фотографско или кинематографско дело и е направено пред дваесет и пет или повеќе години.
  • Ова е друг тип на дело и неговиот автор починал пред педесет или повеќе години.
За подигачот: Ве молиме наведете каде е објавено делото и кој е неговиот создавач.

العربية | English | македонски | +/−

Саудиска Арабија

Напомена: Во саудиските закони рокот на правосилност на авторските права е изразен во календарот Хиџра.

This template will categorize into Category:Saudi Arabian public domain photographs.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Saudi Arabia}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Saudi Arabia}} instead!