Template:PD-SerbiaGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова дело е во јавна сопственост бидејќи претставува закон, указ, регулатива или службен материјал на државен орган на Република Србија или орган кој извршува јавни функции, под условите на Член 6, Став 2 од Законот за авторското право на Република Србија.
Треба да се наведе и извор за да може да се потврди ваквиот статус.

Deutsch | English | македонски | српски / srpski | +/−

Coat of arms of Serbia small.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-SerbiaGov}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-SerbiaGov}} instead!