Template:PD-Switzerland-official/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост

Ова е слика на:

  • закон, уредба, меѓународен договор или друг државен правен документ
  • одлука, протокол или извештај на државни органи
  • примерок од парична единица
  • патент или барање за патент

на Швајцарија или швајцарските кантони. Како таква не е заштитена со авторски права согласно Член 5 од Законот за авторското право на Швајцарија.


čeština | Deutsch | English | français | italiano | македонски | русский | sicilianu | українська | +/−

Coat of Arms of Switzerland (Pantone).svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Switzerland-official}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Switzerland-official}} instead!