Template:PD-TH-exempt/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост
Оваа податотека е во јавна сопственост согласно Глава 1, Дел 1, Оддел 7 од Законот за авторското право, BE 2537 (1994) (англ. превод), бидејќи е едно или повеќе од следниве:

  1. Дневни новости и факти што имаат карактер на чиста информација и не се дела од областа на книжевноста, науката и уметноста
  2. Устав и законодавство
  3. Регулативи, прописи, соопштенија, наредби, објаснувања и службена преписка на Министерствата, Одделенијата и секоја друга владина или локална единица
  4. Судски одлуки, налози, решенија и службени извештаи
  5. Превод и збир од горенаведените од (1) до (4) извршени од Министерствата, Одделенијата и секоја друга владина или локална единица
За подигачите: Наведете го место на првото објавување на делото и неговиот творец. Додадете и други подробности.

English | македонски | slovenščina | ไทย | 中文(中国大陆)‎ | +/−

พระราชลัญจกรพระครุฑพ่าห์ ตราแผ่นดินของประเทศไทย
พระราชลัญจกรพระครุฑพ่าห์ ตราแผ่นดินของประเทศไทย

Знаме на Тајланд
Знаме на Тајланд
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-TH-exempt}} instead.