Template:PD-UKGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова уметничко дело создадено од Владата на Обединетото Кралство е во јавна сопственост

Делото се смета за такво бидејќи:

  1. Е фотографија создадена од Владата на Обединетото Кралство пред 1 јуни 1957; или
  2. Е фотографија или гравура создадена од Владата на Обединетото Кралство и објавена за комерцијални цели пред 1972; или
  3. Е уметничко дело кое не е фотографија или гравура (на пр. уметничка слика) создадено од Владата на Обединетото Кралство пред 1972.
ХМСО има изјавено дека истекувањето на крунските авторски права важи за целиот свет (вид. Одговор од ХМСО).
Повеќе информации. Погледајте и Авторски права и Уметнички дела во сопственост на Круната.

Deutsch  italiano  sicilianu  English  Español  português  Nederlands  Türkçe  slovenščina  polski  русский  македонски  français  suomi  українська  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  +/−

Royal Coat of Arms of the United Kingdom.svg
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-UKGov}} instead.