Template:PD-US-1978-89/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова дело е во јавна сопственост бидејќи е објавено во САД помеѓу 1978 и 1 март 1989 г. без истакнати авторски права, и авторските права не биле заведени во државниот регистар во рок од 5 години. Освен ако авторот has been dead for several years, делото не е во јавна сопственост во земјите што не го применуваат правилото на пократок рок за американски дела: Канада, Кина (без Хонгконг и Макао), Германија, Мексико, Швајцарија и други земји со поединечни договори. Погледајте ја оваа страница за повеќе подробности.

Deutsch | English | español | français | italiano | 日本語 | македонски | português | português do Brasil | русский | sicilianu | 한국어 | 中文(简体) | 中文(繁體) | +/−

Flag of the United States.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-US-1978-89}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-US-1978-89}} instead!