Template:PD-US-no notice-UN/hu

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ez az alkotás az ENSZ hivatalos dokumentumai közül származik. 1987. szeptember 17-e előtt a szervezet irányelve szerint minden dokumentumot közkincsként publikáltak; a magyarázat szerint azért, hogy a legszélesebb körben elérhetőek legyenek, amíg csak lehetséges.

Az ST/AI/189/Add.9/Rev.1 adminisztratív utasítás (elérhető angolul) mellékletében nem szereplő, 1987. szeptember 17-e előtt publikált dokumentumok közkincsek számítanak az USÁ-ban, mert szerzői jogi védelem nélkül adták ki azokat. A mellékletben nem szereplő, 1978 és 1987. szeptember 17-e között kiadott dokumentumok közkincsnek számítanak az USÁ-ban, mert szerzői jogi védelem nélkül adták ki azokat, és a következő 5 évben nem kértek szerzői jogi védelmet az Egyesült Államok Szerzői Jogi Hivatalától (1978–1993 között egy ilyen dokumentumra sem kérték ezt).

Ez az alkotás az Egyesült Államokban közkincsnek számít, mert teljesíti az alábbi két feltételt:

  1. az ENSZ 1987. szeptember 17-e előtt publikálta az Egyesült Államokban, és
  2. nem hivatkozik az ST/AI/189/Add.9/Rev.1 mellékletében feltüntetett dokumentumok egyikére sem (ezek az általános gyakorlat szerint szerzői jogi védelem alatt álltak).
Az alkotás olyan feltételek alatt áll, melyekre nem vonatkoznak a rövidtávú védelem szabályai, vagy az ENSZ kiterjesztett hosszúságú szerzői jogi védelme vonatkozik rá.

Dialog-warning.svg
Megjegyzés: bizonyítanod kell, hogy a dokumentum az ENSZ hivatalos anyagai közül származik, és az Egyesült Államokban 1987. szeptember 17-e előtt lett kiadva.

English | français | magyar | русский | Tiếng Việt | 粵語 | +/−

United Nations
FIGYELEM! Ne használd ezt a sablont önállóan, ez csak fordítás! Használd helyette a {{PD-US-no notice-UN}} sablont!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-US-no notice-UN}} instead!