Template:PD-US-no notice/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
PD-icon.svg
Ова дело е во јавна сопственост бидејќи е објавено во САД во периодот од 1926 до 1977 г и заклучно со неа, без истакнати авторски права. Освен ако авторот has been dead for several years, делото не е во јавна сопственост во земјите што не го применуваат правилото на пократок рок за американски дела: Канада (50 г.с.а.), Кина (50 г.с.а, без Хонгконг и Макао), Германија (70 г.с.а.), Мексико (100 г.с.а.), Швајцарија (70 г.с.а.) и други земји со поединечни договори. Погледајте ја оваа страница за повеќе подробности.

italiano  sicilianu  Deutsch  čeština  español  português  English  français  Nederlands  slovenščina  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  ไทย  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  العربية  +/−

Flag of the United States
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-US-no notice}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-US-no notice}} instead!