Template:PD-US-not renewed/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова дело е во јавна сопственост бидејќи е објавено во САД помеѓу 1926 и 1963 г. со истакнати авторски права, и авторските права не биле обновени. Освен ако авторот has been dead for several years, делото не е во јавна сопственост во земјите што не го применуваат правилото на пократок рок за американски дела: Канада, Кина (без Хонгконг и Макао), Германија, Мексико, Швајцарија и други земји со поединечни договори. Погледајте ја оваа страница за повеќе подробности.

العربيَّة | Deutsch | English | español | français | galego | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | português | português do Brasil | русский | sicilianu | українська | 中文(简体)‎ | 中文(台灣)‎ | +/−

Flag of the United States
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-US-not renewed}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-US-not renewed}} instead!