Template:PD-USCG/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика или податотека е дело на воено или друго службено лице на Крајбрежната стража на САД, направено во текот на неговата службена должност. Како дело на федералната влада на САД, делото е во јавна сопственост (17 U.S.C. § 101 и § 105, главни правила за заштите на личните податоци на USCG и поедини правила за заштита на личните податоци за опслужувачот со слики).

English | italiano | македонски | українська | മലയാളം | +/−

CGMark W.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USCG}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USCG}} instead!