Template:PD-USGov-ARM/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа фотографија е дело на Програмот за мерење на атмосферските зрачења.

На нивната страница тие изјавуваат:

  • Сите слики или графики подолу може да се умножуваат и објавуваат како што сакате. Наведете нè со следнава реченица: „Courtesy: U.S. Department of Energy's Atmospheric Radiation Measurement Program.“

Покрај ова, програмот е дел од Министерството за енергетика на САД, чии слики се во јавна сопственост.


čeština | English | français | Bahasa Indonesia | italiano | македонски | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

US-AtmosphericRadiationMeasurement-Logo.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-ARM}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-ARM}} instead!