Template:PD-USGov-Atlas/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа карта е преземена од „Национален атлас на Соединетите Држави“. Како и речиси сите дела на федералната влада на САД, делата од „Национален атлас“ се во јавна сопственост.
Семрежно: NationalAtlas.gov | Печатено издание од 1970 г.: Библиотека на Конгресот, Библиотека „Пери-Кастањеда“

čeština | Deutsch | English | français | italiano | македонски | മലയാളം | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

National Atlas of the United States Logo.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-Atlas}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-Atlas}} instead!