Template:PD-USGov-CIA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Оваа слика е дело на службеник на Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА), направена во текот на извршувањето на службените должности на тоа лице. Како дело на Владата на САД, оваа слика или снимка е во јавна сопственост.

български | čeština | Deutsch | English | español | eesti | suomi | français | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | polski | پښتو | português | русский | sicilianu | slovenščina | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

Seal of the Central Intelligence Agency.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-CIA}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-CIA}} instead!