Template:PD-USGov-DOC/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика или податотека е дело на службено лице од Министерството за трговија на САД, направено во текот на службените должности на лицето. Како дело на Федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост.

English | Deutsch | македонски | русский | українська | +/−

Seal of the United States Department of Commerce.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-DOC}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-DOC}} instead!