Template:PD-USGov-DOE/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Оваа слика е дело на службено лице од Министерството за енергетика на САД (или организација што му претходела), направена како дел од службените должности на лицето. Како дело на федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост.

Имајте на ум дека националните лаборатории работат под различни лиценци, и некои од нив не се слободни. Погледајте ги правилата на дадена лабораторија пред да ја наведете во шаблонов.


English | français | македонски | മലയാളം | Nederlands | русский | українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Seal of the United States Department of Energy.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-DOE}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-DOE}} instead!