Template:PD-USGov-EPA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Оваа слика (или друга податотека) е дело на вработен во Агенцијата за заштита на животната околина на САД, направена во текот на извршувањето на службените должности. Како дела на федералната влада на САД, сите слики од оваа агенција се во јавна сопственост.
EPA logo
English | eesti | italiano | македонски | Nederlands | polski | português | slovenščina | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-EPA}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-EPA}} instead!