Template:PD-USGov-FAA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика е дело на службено лице на Федералната воздухопловна управа, направена во текот на неговите службени должности. Како дело на федералната управа на САД, сликата е во јавна сопственост.

English | italiano | македонски | Nederlands | русский | українська | +/−

Seal of the United States Federal Aviation Administration.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-FAA}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-FAA}} instead!