Template:PD-USGov-FEMA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова слика е дело на вработен во Федералната агенција за вонредни состојби на САД, направена во текот на извршувањето на службените должности. Како дела на федералната влада на САД, сите слики од оваа агенција се во јавна сопственост.

čeština | English | eesti | italiano | македонски | മലയാളം | Nederlands | polski | sicilianu | Türkçe | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

FEMA logo.svg
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-FEMA}} instead.