Template:PD-USGov-HHS-CDC/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика е дело на Центрите за контрола и заштита од болести, кои се дел од Министерството за здравство и човекови услуги на САД, направена од вработено лице во текот на извршувањето на неговите работните задачи. Како дело на Федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост.

čeština | Deutsch | English | español | eesti | suomi | français | македонски | Nederlands | polski | português | slovenščina | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | 中文(台灣)‎ | +/−

US CDC logo.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-HHS-CDC}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-HHS-CDC}} instead!