Template:PD-USGov-NASA-AP/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека е во јавна сопственост затоа што е направена од Научно-аналитичарската лабораторија во вселенскиот центар Џонсон на НАСА. Правилата на НАСА за авторски права вели дека „материјалот на НАСА не е заштитен со авторски права освен ако не е така наведено“. (Правила на НАСА за авторски права или Услови за користење на космонаутски фотографии).

Deutsch | English | español | français | italiano | Kurdî | македонски | മലയാളം | português | sicilianu | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-NASA-AP}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-NASA-AP}} instead!