Template:PD-USGov-NASA-SRTM/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Оваа слика содржи високорезолутивни дигитални топографски податоци од Шатлската радарска топографска мисија (SRTM) на НАСА од JPL-Caltech [1]. Ваквиот материјал е во јавна сопственост
NASA shuttle
македонски | polski | português | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-NASA-SRTM}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-NASA-SRTM}} instead!