Template:PD-USGov-NASA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека е во јавна сопственост бидејќи нејзин создавач е НАСА. Правилата за авторски права на НАСА велат: „Материјалот на НАСА не е заштитен со авторски права освен ако не е поинаку нагласено“. (Правилата за авторски дела на НАСА или правила за користење на слики од Лабораторијата за реактивен погон (JPL)).
NASA logo.svg
Dialog-warning.svg
Предупредувања:

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-NASA}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-NASA}} instead!