Template:PD-USGov-POTUS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа слика е направена од лице вработено во Извршната служба на Претседателот на САД, направено во рамките на неговите службени должности. Како дело на сојузната влада на САД, сликава е во јавна сопственост.

italiano  sicilianu  Deutsch  español  português  English  français  Nederlands  galego  slovenščina  Tiếng Việt  македонски  русский  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−