Template:PD-USGov-Treasury/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain
Оваа слика е дело на вработен во Министерството за финансии на САД, направено во теков на зивршувањето на службените должности. Како дело на федералната влада на САД, сликата е во јавна сопственост.
US Treasury seal
español | eesti | македонски | polski | português | 中文 | Deutsch | русский | українська | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-Treasury}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-Treasury}} instead!