Template:PD-USGov-USDA-ARS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Јавен домен Оваа слика е во jавниот домен бидејќи содржи материјали преземени од Службата за земјоделско истражување, истражниот огранок на Министерството за земјоделство на САД.

dansk | Deutsch | English | español | فارسی | français | italiano | македонски | മലയാളം | sicilianu | Türkçe | 中文(简体)‎ | +/−

Служба за земјоделско истражување на САД
This template will categorize into Category:PD USDA ARS.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-USDA-ARS}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-USDA-ARS}} instead!