Template:PD-USGov-USDA/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика е дело на службено лице од Министерство за земјоделство на САД (USDA), направено како дел од неговата неговата должност. Како дело на сојузната влада на САД, сликава е во јавна сопственост.

English | Español | 日本語 | Македонски | Nederlands | Русский | Slovenščina | Українська | +/−

USDA logo.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov-USDA}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-USDA}} instead!