Template:PD-USGov-USGS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи содржи материјали преземени од Геолошкиот топографски институт на САД, одделение на Министерството за внатрешни работи на САД. За повеќе информации, погледајте ги правилата за авторски права на институтот

Bahasa Indonesia  català  čeština  Deutsch  eesti  English  español  français  galego  italiano  Nederlands  português  polski  sicilianu  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  български  македонски  русский  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  فارسی  +/−

USGS logo green.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-USGov-USGS}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov-USGS}} instead!