Template:PD-USGov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Ова дело е во јавна сопственост во САД бидејќи е дело на Федералната владата на САД по условите одредени во Наслов 17, Глава 1, Став 105 од Законикот на САД. Видете Авторски права. Напомена: Ова важи само за дела на Федералната влада, но не и за дела на поединечните американски држави, територии, државната заедница, грофовиите, општините, и сите други административни единици. Овој шаблон не важи ни за дизајни на поштенски марки издадени од Поштата на САД од 1978 г. наваму. (Видете 206.02(b) од Компендиум II: Правилник за авторските права).
Great Seal of the United States (obverse).svg
This file has been identified as being free of known restrictions under copyright law, including all related and neighboring rights.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-USGov}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-USGov}} instead!