Template:PD-Unicode/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
PD-icon.svg
New Unicode logo.svg
На оваа слика знак во издание на стандардот „Уникод“ (The Unicode Standard).
Сите графички претстави на знаците на Уникод се во јавна сопственост.

Deutsch  English  español  français  italiano  português  sicilianu  македонски  русский  বাংলা  മലയാളം  ไทย  中文  粵語  +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{PD-Unicode}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Unicode}} instead!