Template:PD-Vlaams-gemeentewapen/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Vlaams gemeentewapen

Deze afbeelding toont een wapen (coat of arms) van een Vlaamse gemeente of provincie. Deze wapens zijn geregistreerd bij het Vlaamse Heraldische Raad [1].

Het wapen behoort tot het publiek domein van een stad of gemeente. Het gebruik van dit wapen voor reclamedoeleinden is strikt verboden.

Artikel 184 van het Vlaamse strafrecht stelt dat misbruik van of vervalsen van een zegel kan worden gestraft met een gevangenisstraf van drie maanden tot drie jaar. Een poging om een ​​zegel ter misbruik van te maken, wordt gestraft met een gevangenisstraf van een maand en een jaar.

Het gebruik van zegels door particulieren, particuliere instellingen of verenigingen is alleen toegestaan ​​als de gemeenteraad officieel toestemming heeft gegeven hiervoor. Zie bijvoorbeeld [2].

In het licht van Vlaamse regelgeving is deze afbeelding gezien als zijnde in het publiek domein, net als de reproducties van dit wapen.

English | français | Nederlands | +/−

Wapen van Lier (vlak).svg
Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{PD-Vlaams-gemeentewapen}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Vlaams-gemeentewapen}} instead!

  • This PD tag only applies to Flemish municipality coat of arms! Don't use it for Walloon or Brussels municipalities!
  • Deze PD tag is alleen van toepassing op Vlaamse gemeentewapens! Gebruik hem niet voor Waalse of Brusselse gemeenten!
  • Ce bandeau de licence ne s'applique qu'aux armes des communes de la Région flamande! Ne pas l'utiliser pour des blasons de communes appartenant à la Région wallonne ou à la Région bruxelloise!