Template:PD-Vlaamse-gemeentevlag/nl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Vlaamse gemeentevlag

Deze afbeelding toont een vlag van een Vlaamse gemeente of provincie. Deze vlaggen zijn geregistreerd bij het register van gemeentewapens van de Vlaamse Heraldische Raad [1].

De vlag behoort tot het publiek domein van een stad of gemeente. Het gebruik van deze vlag voor reclamedoeleinden is strikt verboden.

Artikel 184 van het Vlaamse strafrecht stelt dat misbruik van of vervalsen van een zegel kan worden gestraft met een gevangenisstraf van drie maanden tot drie jaar. Een poging om een ​​zegel ter misbruik van te maken, wordt gestraft met een gevangenisstraf van een maand en een jaar.

Het gebruik van zegels door particulieren, particuliere instellingen of verenigingen is alleen toegestaan ​​als de gemeenteraad officieel toestemming heeft gegeven hiervoor. Zie bijvoorbeeld [2].

In het licht van Vlaamse regelgeving is deze afbeelding gezien als zijnde in het publiek domein, net als de reproducties van deze vlag.

English | Nederlands | +/−

Flag of Lier
Opmerking: Gebruik dit sjabloon aub niet direct op pagina's! Dit sjabloon is slechts gebruikt binnen in het sjabloon als vertaling. Gebruik in plaats daarvan {{PD-Vlaamse-gemeentevlag}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Vlaamse-gemeentevlag}} instead!
  • This PD tag only applies to Flemish municipality flags! Don't use it for Walloon municipalities!
  • Deze PD tag is alleen van toepassing op Vlaamse gemeentevlaggen! Gebruik hem niet voor Waalse gemeentes!
  • Cette message de statute ne s'est appliquée que des drapeaux de municipalités de Flandre! Ne l'utilise pas pour des municipalités Wallons!