Template:PD-VzKat/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain Оваа слика на сообраќаен знак е во јавна сопственост согласно германскиот закон за авторското право бидејќи е дел од „Каталог на патни знаци“ (Verkehrszeichenkatalog), „Правилник за патниот сообраќај“ (Straßenverkehrsordnung) и други правилници, одредби и државни укази објавени во Сообраќајниот службен весник (Verkehrsblatt) (§ 5 Изв. 1 UrhG).

Deutsch | English | Français | Македонски | Nederlands | Русский | +/−

VzKat.svg
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-VzKat}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-VzKat}} instead!