Template:PD-Yuzhakov/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика е преземена од Големата Јужакова ециклопедија (1900—1907). Авторските права на оваа книга се истечени и затоа сликата е во јавна сопственост.
Bolshaja enciklopedija.jpg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-Yuzhakov}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-Yuzhakov}} instead!