Template:PD-anon-1923/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Ова дело е објавено пред 1 јануари, 1923 и е анонимно или псевдонимно бидејќи авторот е непознат. Делото е во јавна сопственост во САД и во сите земји и региони каде заштитата на анонимни и псевдонимни дела трае 94 години по издавањето или помалку.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-anon-1923}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-anon-1923}} instead!