Template:PD-anon-70/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
PD-icon.svg
Оваа слика е во јавна сопственост во земјите и местата кајшто авторските права на анонимни и псевдонимни дела траат 70 години од објавувањето или пократко, како на пр. во Европската Унија.

Дајте и образложение зошто делото е во јавна сопственост во изворната земја и во САД. Ако делово е објавено по 1922 г. и не било во јавна сопственост во изворната земја на датумот на УРАА (во највеќето земји 1 јануари 1996), тогаш покрај ова, приложете го и шаблонот {{Not-PD-US-URAA}}.

dansk | Deutsch | English | français | македонски | 日本語 | suomi | +/−

Flag of Europe
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-anon-70}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-anon-70}} instead!