Template:PD-anon-auto-1996/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain

Стои во јавна сопственост и во други земји и подрачја каде рокот за анонимни и псевдонимни дела е Нема година! години или помалку од објавувањето.

Повеќе можете да дознаете на образложенијата дадени за авторски дела вон САД.
Напомена: порај оваа изјава, на страницава мора да има и изјава која образложува зошто делото било во јавна сопственост на датумот по URAA во изворната земја (втор случај). Покрај ова, мора да има проверливи информации за претходните објавувања на делото.

বাংলা  Deutsch  English  日本語  македонски  polski  Tiếng Việt  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-anon-auto-1996}} instead.