Template:PD-because/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа податотека е во јавна сопственост, бидејќи (да се наведе причина како прв параметар)

Во случај ова да е правно неизводливо:

Правото на употреба на ова дело му се дава на секому за секоја цел, без било какви услови, освен онакви какви што можеби наложува законот.

Dialog-warning.svg
Потврдете дека наведената причина се води според правилата за лиценцирање.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-because}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-because}} instead!