Template:PD-copyright holder/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Јавна сопственост Оваа податотека е предадена (или соова се предава) во јавна сопственост од страна на имателот на авторските права, {{{1}}}. Ова важи за целиот свет.

Во случај ова да е правно неизводливо:
{{{1}}} му го дава секому правото да го користи ова дело за било која намена, без никакви услови, освен ако таквите услови ги наложува законот.


English | македонски | +/−

  • Сликите означени со овој шаблон се категоризираат во Category:PD-copyright holder
  • Првиот параметар (името на имателот на авторските права) мора да се назначи.
  • Ако сликата е предадена од корисник на проект на Викимедија, тогаш наместо овој, користете го шаблонот {{PD-user-w|код на проектот|име на проектот|корисничко име}}.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-copyright holder}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-copyright holder}} instead!