Template:PD-link/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Public domain
Оваа слика е предадена во јавна сопственост од страна на нејзиниот создавач и праводржец. Ова важи за целиот свет. Како таква најслободно можете да ја умножувате, создавате изведени дела и да ја користите за било какви комерцијални цели, без било каква должност да оддавате заслуга на авторот. Меѓутоа, би ценеле доколку таму поставите врска кон Википедија (http://www.wikipedia.org/).

Во случај ова да е правно неизводливо:

Праводржецот му го дава правото на било кое физичко или правно лице да го користи ова дело за било каква намена, без никакви услови, освен ако тоа не го налага законот. Меѓутоа, би ценеле доколку таму поставите врска кон Википедија (http://www.wikipedia.org/).
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-link}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-link}} instead!