Template:PD-old/da

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Dette billede (eller anden mediefil) er offentlig ejendom fordi ophavsretten er udløbet.

Dette er gældende i Australien, Den Europæiske Union og de lande, hvor den ophavsretlige beskyttelse gælder i ophavsmandens levetid plus 70 år.


Dialog-warning.svg Mediet skal også påføres et af USA's offentlig ejendom (public domain)-mærke, der indikerer hvorfor værket er offentlig ejendom i USA. Bemærk at nogle lande har en beskyttelsestid på mere end 70 år: Mexico har 100 år, Colombia har 80 år, Guatemala og Samoa har 75 år og Rusland har 74 år for nogle ophavsmænds værker. Dette medie er ikke nødvendigvis offentlig ejendom i disse lande, der heller ikke har indført det internationale princip om kortere beskyttelsestid (en: rule of the shorter term), der afspejler andre landes kortere beskyttelsestid i egen lovgivning. Elfenbenskysten har en standard beskyttelsestid på 99 år og Honduras på 75 år, men anerkender andre landes kortere beskyttelsestid i deres lovgivning.


This file has been identified as being free of known restrictions under copyright law, including all related and neighboring rights.

NB: Benyt venligst ikke denne skabelon direkte, det er kun en oversættelse! Benyt kun {{PD-old}}.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-old}} instead!