Template:PD-old/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика (или друга податотека) е во јавна сопственост бидејќи авторското право врз неа е истечено.

Ова важи за САД, Австралија, Европската Унија и оние земји каде што авторските права важат додека е жив авторот плус 70 години.


Nuvola apps important.svg Напомена: во некои земји авторското право важи и повеќе од 70 години: 100 години во Мексико, 80 години во Колумбија и 75 години во Гватемала и Самоа. Оваа слика може да не е во јавна сопственост во оние земји коишто не го применуваат правилото на пократкот рок. Во Брегот на Слоновата Коска општиот рок е 99 години, во Хондурас 75 години, но тие не го применуваат правилото на пократкиот рок.This file has been identified as being free of known restrictions under copyright law, including all related and neighboring rights.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-old}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-old}} instead!