Template:PD-old/sr

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Ова слика (или друга мултимедијална датотека) је у јавном власништву јер је ауторско право над њом истекло. Ово се односи на Аустралију, Европску унију и све државе са роком ауторства за живота аутора плус 70 година.

Nuvola apps important.svg Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Обала Слоноваче има заштиту ауторског права у дужини од 99 година, а Хондурас 75 година, али они примењују правило краћег рока.This file has been identified as being free of known restrictions under copyright law, including all related and neighboring rights.

ПАЖЊА: Молимо Вас, не користите овај шаблон директно! Он служи само као превод. Уместо њега, користите шаблон {{PD-old}}.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-old}} instead!