Template:PD-retouched-user/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Јавна сопственост Ова дело се заснова на дело во јавна сопственост, кое тука е дигитално дотерано и/или изменето. Изведеното дело е предадено (или со ова се предава) во јавна сопственост од страна на неговиот автор, [[::User:{{{1}}}|{{{1}}}]]. Ова важи за целиот свет.

Во некои земји ова може да е правно неизводливо; во тој случај:
[[::User:{{{1}}}|{{{1}}}]] секому го дава правото на користење на ова дело за било која цел, без никакви услови, освен ако не се бараат по закон.


العربية  беларуская (тарашкевіца)  English  español  français  हिन्दी  italiano  日本語  ಕನ್ನಡ  македонски  മലയാളം  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  српски / srpski  українська  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-retouched-user}} instead.