Template:PD-text/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Public domain Оваа слика не подлежи на авторски права и затоа е во јавна сопственост, поради тоа што во потполност се состои од информации кои се заедничка сопственост и не содржи никакво оригинално авторство. Текстот напишан со обични букви и простите геометриски фигури не се заштитени со авторски права.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PD-text}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PD-text}} instead!