Template:Panorama/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Panorama request.svg
НАПОМЕНА: Оваа слика е панорама составена од повеќе кадри споени со програм. Затоа сликава била подложена на некаква дигитална манипулација. Ова може да подразбира воедначување, заматување, клонирање и прилагодувања на бојата и перспективата. Поради овие прилагодувања, содржината на сликата може по малку да се разликува од стварноста на местата кадешто се спојувани сликите. Оваа манипулација честопати е неопходна заради изобличувањата предизвикани од објективот, перспективата и паралаксата.

Boarisch | Български | Dansk | Deutsch | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | Suomi | Français | Magyar | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Русский | Slovenščina | Svenska | Türkçe | 中文 | Українська | +/−

Boarisch | Български | Dansk | Deutsch | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Eesti | Suomi | Français | Magyar | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Русский | Slovenščina | Svenska | Türkçe | 中文 | Українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Panorama}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Panorama}} instead!