Template:Panoramioreviewunnecessary/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Checked copyright icon.svg Оваа слика, првично (или дополнително) објавена на Panoramio нема потреба од проверка бидејќи нејзиниот авторски правен статус е утврден на друг начин.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Panoramioreviewunnecessary}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Panoramioreviewunnecessary}} instead!