Template:PermissionOTRS/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
OTRS Wikimedia

Дозволата за користење на ова дело е потврдена и архивирана во Викимедииниот систем OTRS.
Таа е достапна за корисници со OTRS сметка. За да ја потврдите дозволата, контактирајте некој со сметка на OTRS или оставете порака на огласната табла на OTRS.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{PermissionOTRS}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{PermissionOTRS}} instead!